Technical Sales Engineer – Køleteknik

2 Share258

Technical Sales Engineer – Køleteknik

SPX Flow søger en Technical Sales Engineer med skarp viden om CO2 køleanlæg til Søborg SPX Flow er en førende leverandør af procesudstyr til kunder globalt i fødevare, medic ...

SPX Flow søger en Technical Sales Engineer med skarp viden om CO2 køleanlæg til Søborg

SPX Flow er en førende leverandør af procesudstyr til kunder globalt i fødevare, medicinal og kemiindustrien. En del af de komplette proces flow løsninger omfatter køleanlæg.

SPX Flow har haft succes med at starte transformationen fra ammoniak til CO2 køling, og har derfor nu behov for at udvide teamet med solid viden inden for køleteknik.

Ansvarsområder
Som Technical Sales Engineer med speciale i køleanlæg bliver du involveret i projekter til SPX Flows hovedkunder primært i Asien og Afrika. Løsningerne omfatter både nye anlæg og ombygninger af eksisterende løsninger.

Du løfter rollen som specialisten i salgsfasen hos kunden, hvor du supporterer med den tekniske præsentation af løsningen overfor kunden. Du varetager kontakten overfor partnere og underleverandører, samt specificerer og udvælger løsninger der passer til kundernes behov, med hensyn til relevante anlægs- og kapacitetsbehov. Du følger projektet helt til dørs med support under idriftsættelse og test frem til aflevering til kunden.
Som specialist bliver du også den der guider kunderne, når de har brug for støtte til at troubleshoote på anlæggene.

Du bliver frontløber i transformationen fra ammoniak til CO2. Du står for at holde dig selv og resten af organisationen opdaterede på viden indenfor området, herunder lovgivning, blandt andet igennem afholdelse af seminarier både internt og eksternt til kunder.

Din profil

  • Du er specialist med en udadvendt profil, som gør dig til en dygtig formidler af viden til kunder og kolleger.
  • Du har en komplet projektforståelse, som favner både kompleks design af et anlæg og de omkringliggende problematikker, når anlægget går i drift, og kunden skal kunne vedligeholde løsningen med lokale komponenter.
  • Du bygger videre på SPX eksisterende produktbase, men tager også gerne initiativ til forbedringer med nye løsninger.

Faglige kompetencer og erfaring

  • Uddannet maskinmester, maskiningeniør eller lignende med speciale i køleteknik
  • 5+ års erfaring med design og energiberegning af industrielle køleanlæg, gerne til procesudstyr til fødevareindustrien
  • Erfaring med internationale projekter og rutineret i at kommunikere på Engelsk
  • Erfaring med tilbud fra underleverandører og cost beregninger
  • Kendskab til automatik, el-/proces diagrammer og konstruktionstegninger i AutoCAD eller tilsvarende

Yderligere information
Starttidspunkt: August 2018
Arbejdssted: Søborg, Storkøbenhavn
Rejseaktivitet: 80-100 dage om året

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er velkommen til at kontakte Ebbe Worm, Global Design Manager på +45 25 27 91 97 eller Lotte Christensen rekrutteringspartner på +45 27 24 75 29.

Send din ansøgning så hurtigt som muligt til Lotte Christensen loc@slaterconsult.com. SlaterConsult er SPX Flows rekrutteringspartner for denne stilling.